Curs per l’obtenció del Certificat de Full Stack Developer orientat a joves inscrits a Garantia Juvenil.

Curs oficial de 160 hores 100% subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

Treballar dur no és treballar més; és fer-ho de manera més intel·ligent.
Apunta’t ara i comença a enriquir el teu talent!

Aquesta formació té com a objectiu capacitar persones interessades en el sector tecnològic per a la seva incorporació al món laboral com a Full Stack Developers. Sense experiència prèvia, amb aquest curs de programació 100% gratuït i un currículum basat en projectes pràctics, t’ajudarem a convertir-te en desenvolupador web.

Es treballarà en base a projectes que simulen l’entorn professional dels equips de desenvolupament web/app, amb la guia d’un material exhaustiu desenvolupat per professors de les millors universitats

Aprofita aquesta oportunitat única i reserva la teva plaça ara!

02/11/20 - 03/05/21

De dilluns a divendres de 8:45h a 14:45h. Modalitat online i 1 dia presencial.

Distribució d'hores

Curs: 160 hores

Ocupacions i sortides professionals

  • Programadors d’aplicacions informàtiques

  • Tècnics web

  • Programadors web

  • Programadors multimèdia

Curs totalment subvencionat

Aquest curs forma part del projecte Bit Academy S.L.U., que té com a objectiu fer accessible la millor formació informàtica al conjunt de la societat.

Curs 100% subvencionat per el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, sense cost per als participants i impartits per instructors de contrastada experiència.

Continguts del curs

Mòdul 1: fonaments del disseny web responsive amb HTML5, CSS3 i JavaScript.

Mòdul 2: NODE.JS, Express i Handlebars. BBDD no relacionals amb MongoDB i Mongoose HTTP, Axios, integrar API en la seva aplicació i com posar en producció una aplicació web.

Mòdul 3: llibreries Front End més populars actualment: React.js. Conceptes com Single Page Application (SPA) i la programació basada en components. Construirem una aplicació web full-stack utilitzant tots els conceptes apresos de manera que s’acabarà creant una aplicació MERN (Mongo-Express-React-Node)

Els millors instructors

Formadors acreditats i amb experiència.

En Bit tots els instructors són formadors certificats oficials de Microsoft. La màxima garantia de la seva capacitat tècnica i docent. Un equip instructor altament qualificat que combina l’activitat formativa amb el desenvolupament de la seva activitat professional com a experts en el seu àmbit. Professionals capaços de transferir de manera amena i entenedora els conceptes tècnics més abstractes.

Forma’t amb BIT ACADEMY

BIT Academy S.L.U. és un centre de formació oficial de Microsoft, ISTQB, DASA i Pearson VUE que utilitza documentació oficial per a dur a terme cada curs. Organitza els cursos en grups reduïts de menys de 20 alumnes perquè reps una millor atenció de l’equip instructor. A més, per a assegurar la qualitat pedagògica de la formació, compten amb un equip de pedagogs i psicòlegs especialitzats en formació contínua que col·laboren en el disseny i organització de les activitats del curs, així com en millorar contínuament la metodologia didàctica i capacitat docent dels formadors.