Microsoft Office Word és el programa més utilitzat per a l’edició de documents. Tot un estàndard de referència per a la majoria d’empreses. Saber utilitzar-lo de forma eficient i productiva depèn del bon coneixement de les seves eines i funcionalitats. Conèixer-les permet rendibilitzar el teu temps i augmentar la teva vàlua com a professional.

Aquest curs presencial està plantejat per a aquells usuaris que volen saber més sobre aquesta eina, utilitzar-la correctament i esprémer totes les seves possibilitats. Ara pots apuntar-te sense que et costi ni un euro, ja que el curs està totalment subvencionat pel Consorci per a la formació contínua de Catalunya.

Aprofita aquesta oportunitat única i reserva la teva plaça ara mateix! Aquestes són les properes convocatòries obertes.

Curs Microsoft Office Word II (IFCI 106)

Curs oficial de 30 hores 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Reserva la teva plaça

Treballar dur no és treballar més; és fer-ho de manera més intel·ligent.
¡Apunta’t ara i comença a enriquir el teu talent!

Objectius

Què hauràs après en finalitzar el curs?

  • Hauràs adquirit una destresa avançada en l’ús de l’entorn Word.
  • Dominaràs l’ús de les funcions avançades de Word.
  • Seràs hàbil en l’ús expert i professional de l’eina.

Curs totalment subvencionat

Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Aquest curs forma part del projecte ON.BIT d’Actibyti Project, que té com a objectiu fer accessible la millor formació informàtica al conjunt de la societat.

Cursos 100% subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, sense cost per als participants i impartits per instructors de contrastada experiència. Està dirigit tant a treballadors en actiu com a treballadors en situació d’atur que desitgen millorar el seu perfil professional.

Contingut del curs

Fonaments de Microsoft Word

Creació i administració de documents

Format al text, paràgrafs i seccions

Creació de taules i llistes

Aplicació de referències

Inserció i format a objectes

Funcions avançades de Microsoft Word

Compartir i mantenir documents

Aplicar format al contingut

Control de canvis i referències

Combinació de correspondència

Gestió de macros i formularis

Els millors instructors

Formadors amb certificat oficial de Microsoft.

A Bit tots els instructors són formadors certificats oficials de Microsoft. La màxima garantia de la seva capacitat tècnica i docent. Un equip instructor altament qualificat que combina l’activitat formativa amb el desenvolupament de la seva activitat professional com a experts en el seu àmbit. Professionals capaços de transferir de forma amena i entenedora els conceptes tècnics més abstractes.

              

Forma’t amb BIT

BIT es un centre de formació oficial de Microsoft, CompTIA i Hortonworks que utilitza documentació oficial per dur a terme cada curs. Organitza els cursos en grups reduïts de menys de 20 alumnes perquè rebis una millor atenció de l’equip instructor. A més, per assegurar la qualitat pedagògica de la formació, compten amb un equip de pedagogs i psicòlegs especialitzats en formació contínua que col·laboren en el disseny i organització de les activitats del curs, així com en millorar contínuament la metodologia didàctica i capacitat docent dels formadors.